CORDON CONDIMENT (POWDER) / गराडू (जिरालू ) मसाला गराडू / जिरालू मसाला घर पर बना गराडू या जिरालू मसाला किसी भी खाने में अतिरिक्त स्वाद को बड़ा देता है। इस मसाले को आप दही ,लस्सी,चिप्स,फलों और कई प्रकार की चाट में प्रयोग कर सकते है। इसे आप गराडू में भी ड़ाल कर खा सकते है। घर पर ही उपलब्ध सामग्री से आसानी से बनाये यह मसाला। कृपया अंत तक देखे और शेयर करे। ... CORDON CONDIMENT (POWDER) TODAY WE ARE GOING TO LEARN HOW TO MAKE CORDON CONDIMENT OR POWDER AT HOME . GARADU OR CORDON IS A ROOT FROM YAM / POTATO FAMILY FOUND LARGELY IN CENTRAL INDIA. ONE CAN USE THIS CONDIMENT ON CORDON DIRECTLY AFTER COOKING OR ON CURD CHURNED CURD (LASSI) OR FRUITS OR SALAD . IT ENHANCES THE TASTE A LOT . DO WATCH IT TILL THE END TO KNOW THIS RECIPE ......
Related Posts
KITCHEN INGREDIENTS/ किचन में उपयोगी सामग्रियां
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments