कच्चा चिवड़ा / POHA CHIVDA RECIPE / MIXTURE OF FLATTENED RICE कच्चा चिवड़ा जी हाँ, आज हम कच्चा चिवड़ा बनाना सीखेंगे। इस वीडियो के माध्यम से हम एक स्वादिष्ट नमकीन घर पर ही बनना सीखेंगे । इस चिवड़े की खासियत यह है कि इसे एक बार बनाकर हम एक महीने तक उपयोग कर सकते है(एक air tight डब्बे में रखने पर )। इसमें पोहे को हम सेकेंगे जिसके कारण इस चिवड़े में तेल की मात्रा कम रहती है । इस नमकीन की अन्य खूबियाँ जानने के लिए कृपया इस वीडियो को अंत तक देखे और शेयर करना न भूले ...... POHA CHIVDA RECIPE/ MIXTURE OF FLATTENED RICE TODAY WE ARE GOING TO LEARN HOW TO MAKE MIXTURE OF FLATTENED RICE OR POHA CHIVDA RECIPE. IT IS A FAMOUS SNACK PREPARED IN INDIA . ONCE PREPARED IT CAN BE CONSUMED FOR A PERIOD OF ONE MONTH (KEEP IT IN A AIR TIGHT CONTAINER). LOW OIL RECIPE ,LESS TIME CONSUMING AND FULL OF TASTE ARE SOME OF THE HIGHLIGHT OF THIS RECIPE . TO KNOW OTHER QUALITIES OF THIS SNACK PLEASE WATCH THIS VIDEO TILL THE END AND DON'T FORGET TO SHARE.....

No comments